de ce nu inteleg unii twitter sau microbloggingul

cred ca explicatia este similara cu de ce unii nu au inteles ce e cu blogurile in 2002-2004 si de abia in 2005-2006 au avut un moment de a-ha. si, cumva la fel ca si cu blog (rollurile), conteaza la fel de mult ce scrii precum si pe cine urmaresti. cei mai multi sunt boring, cativa sunt interesanti. depinde de care parte esti.

spre deosebire de bloguri eu (cred ca) am inteles despre ce e vorba in vreun an si ceva de denial. pe de o parte nu imi placea ca devenise la moda printre cativa formatori de opinie din sillicon valley si pe de alta parte mi se parea o prostie si o pierdere de timp.

iar acum modelul asta mi se pare foarte interesant desi, ca si in cazul blogurilor, nu are un model clar de business. time will tell, evident. pana una alta, ca si la bloguri, spune-mi pe cine urmaresti ca sa iti spun ce fel de subiecte sunt pentru tine. daca sunt/ar fi...

1 Comentariu

eu sunt din categoria care nu s-a prins la ce se foloseste twiter ... mi-am facut cont si o sa ma mai joc pe acolo pana ma prind cu ce se mananca si de ce se mananca. Oricum nu m-as hazarda niciodata sa spun ca nu este util ... pt ca ar fi o nebunie :)

CAPTCHA