strasnic la conferinta :)

Se spune ca o conferinta este buna si bine gandita daca organizatorii creeaza contextul in care oricare participant sa nu se plictiseasca.

Ce se intampla zilele astea la Paris este un exemplu excelent si un studiu de caz pentru cine vrea sa afle mai mult despre backgroundul organizarii de evenimente: 3 locuri in paralel - o sala mare de conferinta, un lounge foarte mare exclusiv pentru networking si inca ceva huge pentru prezentari de proiecte si de demouri. Fiecare cu cate un hol imens cu cafea & prajituri la discretie, o alta ocazie buna de socializare. Totul este excelent, iar biletul de 1200 de euro mi se pare un bargain pentru ce obtii de banii astia. Si cand te gandesti ca la Netcamp romanii se plangeau ca 120 de euro e mult - well, no worries, si francezii se plang ca 1200 e mult. :)

However, 1200 cred ca este good value for money pentru ca este o ocazie excelenta pentru oricine are interese sau aspiratii legate de web la nivel global. Btw, conferinta este transmisa online live si evident puteti urmari o gramada de liveblogging folosind blogsearch sau twitter. Valoarea sta evident in oamenii cu care te intalnesti si de la care poti afla o tona de lucruri.

Altfel, m-am intalnit cu o gramada de prieteni vechi, gasca veche de la reboot de acum 3-4 ani plus o multime de oameni noi, mai faimosi sau mai putin faimosi. Spre deosebire de netcamp insa, unde energia antreprenoriala era evidenta, aici impresia generala insa este de pre-bubble - Scoble imi zicea ca in america se cam simte un miros de bubble pentru ca, pe bune dreptate, pe fiecare categorie sunt cel putin vreo 10 aplicatii ce concureaza, sunt o tona de categorii iar un user are un timespan limitat si nu poate folosi mai mult de 3-4.

Basca Kevin Rose of Digg fame ce zicea ca totul e plin de clone prin the (silicon) Valley (hello neogen & most of punct ro, you are not alone :D). In Europa (sau in Romania, fwiw) nu cred ca este (inca) cazul unui bubble pentru ca piata este mult mai fragmentata, underinvested si inca o gramada de oportunitati de speculat.

Altfel, o gramada de idei misto si chestii de retinut sau invatat, and there's more to come.

3 Comentarii

Super tare. Asteptam si alte detalii :)

Si inca ceva: 120 de euro pentru NetCamp nu e mult.

Wow, 1200 EUR. Pentru un buget studentesc ca al meu e ceva prohibitiv :)

Si da, ma bucur ca ai mentionat de clone, deci nu-s nebun :))

pai si daca vorbim de conferinta de la parissi de liveblogging nu punem si un link?
merci

CAPTCHA