ei poftim...fabricat in Romania

Cica a aparut primul chief internet evangelist din Romania - pentru Vodanet, Mirela Ciucur, ce a schimbat pozitia de la Business Development Manager din companie.

Intrebare simpla, de clasa a treia: are Mirela un blog? Raspuns: nu. Intrebare suplimentara: are vreo prezenta notabila pe internet, gasibila in primele 10 hituri pe Google? Raspuns: nu, doar vreo cateva citate prin presa, scoase din comunicate de presa.

Inca o intrebare, ajutatoare si de clasa a doua de data asta: e vreun anunt pe blogul Vodanet despre asta? Nu.

Cum poti sa evanghelizezi un mediu in care nu ai nimic in comun public notabil (adica PE INTERNET!!) si la indemana oricui ar putea sa se uite dupa o referinta sau un model a ceea ce ar trebui sa ii fie propovaduit? Ca sa fie clar - exemple de oameni in pozitii similare de evanghelisti sunt asta sau asta. Mirela nu e acolo in industria de internet, poate isi face public cv-ul - de fapt daca stiti pe cineva potrivit pentru un astfel de job la noi lasati-i numele in comentarii. :)

Nu mai comentez ca rolul descris este fix job descriptionul unui biz development manager, nu are treaba cu internet evangelism. Si ca sa fie clar, un evangelist e un mic guru, de felul lui... Si este cineva vocal, citat de unul sau de altii, nu fabricat de comunicate de presa.

Facem new media cu tactici de comunicare din anii 90 cand industria asta nici macar nu exista. Romanii sunt obsedati dupa titluri si statusuri...este un fapt. Ce fac sau ar sti sa faca este mai putin important, totul e sa dea bine in public.

8 Comentarii

chiar ma intrebam cand am vazut comunicatul: WTF? cine e duduia asta si de unde s-a coborat printre muritori? ce a facut pana acum in online? browsing? probabil e doar un truc de PR pentru a atrage atentia.

dragos - gand la gand.

zoso - vrei sa fii Chief Internet Evangelist pe tara?

la kinecto sau la iLeo?

io zic ca zoso mai degraba ar vrea sa faca evanghelism nisat pe segmentul 14-22, de genul feminin =))

14? ce sunt eu, nihasa? urca la 17 si mai discutam

la 17? vrei sa aiba rodajul de 5 ani facut?

nasol moment :))

CAPTCHA