brief punct ro

E o idee mult mai veche de-a mea de a monitoriza cam tot ce se intampla la nivel de online si comunicare in Romania. Nu m-am tinut de ea insa ideea a reluat-o, de ceva vreme, Ela, omul care se ocupa de tot ce inseamna marketing, comunicare sau solutii la briefuri la noi la pravalie. 

Multa lume crede(a) ca eu scriu - ei bine, nu am nici o contributie insa asta nu ii scade cu nimic meritele, dimpotriva. :-)

Mai mult, cineva m-a acuzat ca este partinitor. Nu este deloc, dimpotriva, dar are foarte multa opinie competenta si argumentata 100%.

Finally, desi foloseste o platforma de bloguri nu are pretentia a fi un blog si nici macar nu e adresat bloggerilor. Este un website pentru oamenii din agentii sau de la alte companii, interesati in a afla ce se mai intampla in comunicarea online din Romania.

Check it out

2 Comentarii

eu il urmaresc aproape zilnic, in functie de ce publica prin twitter. si e foarte util ca demers. in ce priveste partinirea, cam lasa aceasta impresie. ceva la genul ca ar prezenta numai proiectele unor anumite agentii sau oameni. uite, cum este aceasta trecere in revista http://brief.ro/Comunicare/2009/06/art2723397705-Interactive-2009-review-pe-jumate/
dar altfel foarte bun. daca ati reusi sa obtineti si rezultatele concrete in urma campaniei si bugetul implicat ar fi super :P

...tu spui ca e partinitor pentru ca vorbeste doar despre anumite companii sau campanii?

Daca este ceva ce lipseste de ce nu ii atragi atentia, sunt sigur ca nu este comprehensiv. Doar pertinent. :-)

CAPTCHA