internet in romania in 2009

preambul: la scoala la extemporal, profesoara catre elevi: "vedeti sa nu copiati si textul de sub poza - vezi figura de la pagina 5"

Deci noi am fost cam primii in Romania care am implementat conceptul de platforma cu un unic cont in punct ro (cel putin primii de care stiu eu). Nu l-am inventat noi, cu siguranta, insa este rezultatul asumat al unei viziuni mai ample ce implica metropotam grup si ce tine de executia de la noi din ograda, pe o perioada mai ampla, chiar daca implica pionierat in Romania (sa nu uitam ca metropotam este printre putinele siteuri cu continut 100% original din Romania, exceptand massmedia)

Nu ne-am laudat si n-am facut tamtam pe tema asta, am facut o singura mentiune pe blogul meu si atat, preferam sa fim utili cititorilor si clientilor nostri decat sa ne laudam in gura mare. Doar ne-am vazut de treaba noastra, cum spuneam noi avem o viziune si facem business profesionist, ceea ce implica si ca nu ne bagam in mizerii, mai ales ca au fost multe in ultima vreme. Fiecare gainar pasare pe limba ei piere.

Insa... ia vedeti linkurile de mai jos, descoperite din (re)anuntul noului serviciu funizat de GSP... (probabil dat in lucru din nou dupa ce vechea versiune fost sparta)

termeni si conditii gsp [screenshot]
termeni si conditii 4h

politica de confidentialitate gsp [screenshot]
politica de confidentialitate 4h

cont unic gsp [screenshot]
cont unic 4h

Mi se pare mie sau sunt copiate cuvant cu cuvant? Stim ca sunt unice textele legale, pentru ca am cercetat tot ce exista in Romania la nivel legal referitor la  solutii tehnice la nivel de platforma si nu am gasit nimic. Ca sa vedeti cat de hilar e - GSP nu are aplicatii ci doar websiteuri dar in TOC se face referire la ele (nota: urbee este o aplicatie :D)

La nivel de id unic si continut, formatarea este aceeasi - acelasi ul, acelasi H2, acelasi p. 

Puneti cap la cap detaliile astea - ce concluzii ati trage voi?

Gusti, tu ce parere ai? Te intreb pe tine pentru ca tu esti seful echipei care implementeaza proiectele astea...

Facem si noi internet din capul nostru si pe bune in Romania sau, ca la scoala, copiem la examene sperand sa nu se prinda prostii? Stiu ca e greu cu internetul la inceput dar decat sa va injositi prinsi ca la piata pentru un pepene de doi lei atunci cand va permiteti sa faceti vacanta in Hawaii nu mai bine cereti ajutorul de la cei care stiu, sau faceti traininguri etc? Nu e nici o rusine sa inveti - pot sa va fac chiar eu training, nu e problema, toti clientii carora le-am facut training au fost fericiti.

7 Comentarii

eu cred ca fabulezi. gsp nu fura. industria e data inapoi de oameni ca tine si ca mine, care in loc sa produca, stau si injura. rusine!

de ce nu`i dati in judecata, man?

Dragos, scuze sincere pentru cele intimplate. A fost o mare greseala ... vom remedia rapid, multumesc pentru atentionare

zoso, nu mai incerca sa-ti asociezi imaginea cu Dragos, caci este o mare diferenta intre voi. In defavoarea ta, ca sa fiu mai explicit.

gusti, daca nu precizai, nu ma prindeam. sa stii ca nu toti oamenii de pe net au acelasi iq subunitar ca tine si ca angajatii tai.

multi dezvoltatori de site-uri folosesc tehnica asta pt paginile tos, insa cei destepti si mai putin lenesi le mai cosmetizeaza putin.. insa daca vrei doar sa-ti iei banul si sa pleci, o rezolvi ca mai sus

CAPTCHA