Netcamp

E o idee mai veche de-a mea, care in sfarsit incepe sa se contureze. Daca tot ne plangem de bad practices in online punct ro de ce n-am avea si noi in Romania o conferinta in care sa vorbim deschis si sa aducem in lumina cateva din bunele practici sau idei care se intampla in internet?

Pe 5 decembrie vom organiza un astfel de eveniment legat de internet in care vom aduce in discutie principii legate aparitia de continut online foarte bogat (aplicatii noi, bloguri, video, audio etc), legate de partea sociala a webului (comunicare in moduri noi, socializare) sau noi modele de a face bani (fie proiecte noi fie modele ce au aparut datorita mediului digital). Avem un lineup de invitati foarte interesant, cu oameni care au in spate ani si proiecte in mediul asta - mai avem cativa in curs de confirmare pe care ii vom anunta cat de curand.

Pe langa conferinta in sine, ne-am gandit ca ar fi misto sa organizam o sesiune separata unde vom da ocazia proiectelor noi si misto de la noi sa se prezinte in pitchuri de maxim 20 de minute.

Cam asta e pe scurt - daca vreti sa stiti mai multe, aveti idei noi sau aveti un proiect care merita prezentata sau de care stiti, dati-ne un semn la drnovac la gmail sau la office at evensys.ro.

Nici un comentariu inca

CAPTCHA