bineinteles ca mergem la londra :)

Andrei si cu mine aka Urbee sau Krogos suntem intre cele 20 de echipe invitate la Londra pentru networking si one to one mentoring cu oamenii astia. Scopul final este una din cele 5 oferte de finantare a cate 50 de mii de euro de echipa pentru 10% din afacere. Insa lasand la o parte top 5-ul numai programul de 5 zile cred ca merita orice efort pentru orice antreprenor in internet, web 2.0 sau pe acolo. :)

Pentru cine a deschis televizoarele mai tarziu, urbee este o aplicatie de telefon mobil ce prezinta evenimentele si locurile de iesit dintr-un oras sub forma de liste intr-un calendar. Aplicatia este complet functionala pentru Bucuresti - pentru Seedcamp am avut un demo pentru Londra, iar discutia finala s-a intamplat la telefon saptamana trecuta si a durat 6 minute - 2 minute prezentarea noastra si 4 minute intrebarile lor.

Daca nu ai inca aplicatia pe telefonul mobil si vrei sa o incerci asta e linkul.

Me happy. :)

12 Comentarii

felicitari!
greul abia incepe ;)

felicitari si succes !

ti-am zis eu ca o sa fiti printre finalisti! keep it rollin'!

Go kick some ass.

Bravo voua, sigur o sa blogati tot ce se intampla, o sa fiti un fel de ambasadori "Seedcamp" in Romania :)

Pai nu?
Cu banii pe care ii veti castiga (sincer sper sa nu fie altfel!!!), asai ca va veti extinde? :D

Sush', aia 50k de la Seedcamp nu sunt bani in buzunar, sunt investitie in startup contra 10% din afacere.

Esti pe drumul cel mai bun Dragos. Cate minute ai sa convingi pe juriul, pe langa dosarul? E un fel de "elevator pitch"?

o sa fie o prezentare standard de 15 minute plus Q&A. nothing fancy, nothing new :)

si intr-adevar, si eu cred ca de fapt ce e mai greu va fi daca suntem printre aia 5 si o sa trebuiasca sa ne mutam la londra. dar am luat si asta in calcul. :)

Felicitari!
I love urbee! :)

CAPTCHA